OekraïNEE

OekraïNEE was een onafhankelijk burgerinitiatief dat zich -zonder enkele vorm van subsidie- uitsprak tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. Om de historie omtrent de campagne en het referendum zonder al te veel kosten te bewaren, is de website omgezet naar een simpel html template. De webpagina wordt niet meer geüpdatet.

Journalist zuigt CIA-bron over Poetin uit duim

26 januari 2016

CIA-GeenPeil-referendum-Oekraine

Het Britse The Telegraph komt met het opzienbarende nieuws dat de inlichtingendiensten ‘bewijs’ hebben gevonden voor invloed van de Russische President Vladimir Putin in Nederland. De ‘ingezette’ argumenten tegen een associatieverdrag zijn ‘elders waargenomen’.

Wow! Scary! De geschiedenis van de hijgerige Britse media kennende is het misschien beter om het nieuws niet voor zoete koek te slikken. Het verhaal verifiëren blijkt schier onmogelijk. Een klacht bij de krant leverde niets op en omdat we zo netjes zijn dat we nare collega’s enkel kunnen bestoken door pizza’s te bestellen, rest ons niets anders dan een gang naar het Britse klachteninstituut voor de media.

Lees verder…

Keer terug naar de homepagina.