OekraïNEE

OekraïNEE was een onafhankelijk burgerinitiatief dat zich -zonder enkele vorm van subsidie- uitsprak tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. Om de historie omtrent de campagne en het referendum zonder al te veel kosten te bewaren, is de website omgezet naar een simpel html template. De webpagina wordt niet meer geüpdatet.

Oekraïense ambtenaar steunt ISIS tegen Rusland

8 februari 2016

Oekraine-ISIS

De Oekraïense topambtenaar Anton Gerashchenko steunt het idee om ISIS te helpen tegen de Russische soldaten. Op Facebook deelde de adviseur van de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Arsen Avakov een bericht van een vriend waarin staat dat hij ISIS wil helpen om volgens de sharia-wetgeving wraak te nemen op de piloten die in Syrië tegen ISIS strijden. Een opmerkelijk bericht.

Bron: https://www.rt.com/news/317849-ukrainian-russia-isis-revenge/

10-02-2016: Dit artikel was eerder voorzien van een bizarre foto waarop een demonstrant in Oekraïne de vlag van ISIS omhoog houdt, terwijl de ander zijn goedkeuring laat zien door zijn duim op te steken. De foto werd op Twitter in november 2014 gedeeld door supporters van de Islamistische Staat. Deze foto lijkt nep te zijn en is daarom verwijderd.

Keer terug naar de homepagina.