OekraïNEE

OekraïNEE was een onafhankelijk burgerinitiatief dat zich -zonder enkele vorm van subsidie- uitsprak tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. Om de historie omtrent de campagne en het referendum zonder al te veel kosten te bewaren, is de website omgezet naar een simpel html template. De webpagina wordt niet meer geüpdatet.

Oekraïense partijleider wil asiel voor ISIS-leden

26 november 2016

Dmitry Korchinsky

De leider van de Oekraïense politieke organisatie Bratstvo, Dmitry Korchinsky, wil leden van terroristenbeweging ISIS asiel aanbieden in Oekraïne. Korchinsky schrijft op zijn Facebookpagina ISIS te zien als “bondgenoten in de strijd met Rusland.

Het is niet de eerste keer dat er vanuit Oekraïne steun klinkt voor Islamitische Staat. Topambtenaar Anton Gerashchenko steunde eerder het idee om ISIS te helpen wraak te nemen op Russische piloten die in Syrië tegen de terroristenbeweging strijden.

Bron: http://www.globalresearch.ca/asylum-in-kiev-for-islamic-state-terrorists-isis-is-our-ally-in-the-struggle-against-russia-ukrainian-nationalist-leader/5558839

Keer terug naar de homepagina.