OekraïNEE

OekraïNEE was een onafhankelijk burgerinitiatief dat zich -zonder enkele vorm van subsidie- uitsprak tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. Om de historie omtrent de campagne en het referendum zonder al te veel kosten te bewaren, is de website omgezet naar een simpel html template. De webpagina wordt niet meer geüpdatet.

Pechtold wil dat we allemaal voor het verdrag stemmen

27 februari 2016

Pechtold-Oekraine-Porosjenko

Alexander Pechtold [die nota bene het associatieverdrag zelf niet eens had gelezen] kwam bij ‘WNL’ uitleggen waarom we op 6 april vóór dat verdrag van de EU met Oekraïne moeten stemmen.

Vanwege Poetin.

Eigenlijk ben ik nog steeds te naïef, als ik het optreden van iemand als Pechtold, met Oekraïne als thema, aangekondigd zie worden, juist voor het ‘reclameblok‘. Ik denk nog steeds: ‘Zal mij benieuwen….‘. Terwijl ik natuurlijk weet dat Pechtold een Atlanticus en ‘Bilderberger‘ is, en dat het script voor die groep politici vereist dat ze ons angst aan moeten praten voor de Russen, en Poetin in het bijzonder.

Irrationele angst, die verder ook niet hoeft te worden onderbouwd, want ‘dat weet toch iedereen‘. Zoals vóór de Tweede Wereldoorlog ook ‘iedereen‘ wel wist dat de Joden niet deugden. En dat die Joden allemaal communisten waren, die onze vriend de Tsaar in Rusland hadden vermoord, en er op uit waren de wereld te veroveren. Daarom peinsden landen als Frankrijk en Engeland er ook niet over om met die doodenge Sovjet-Unie samen te werken om Hitler de wind uit de zeilen te nemen, tot het te laat was.

Lees verder…

Keer terug naar de homepagina.