OekraïNEE

OekraïNEE was een onafhankelijk burgerinitiatief dat zich -zonder enkele vorm van subsidie- uitsprak tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. Om de historie omtrent de campagne en het referendum zonder al te veel kosten te bewaren, is de website omgezet naar een simpel html template. De webpagina wordt niet meer geüpdatet.

Referendum gaat over voortbestaan Nederland

2 februari 2016

Soros-bloedgeld

Op 6 april mogen de Nederlanders stemmen over een referendum aangaande een associatieverdrag van de EU met Oekraïne. Zo’n referendum is de aanleiding voor heel veel debatten die er soms wel en soms niet mee te maken hebben. Maar uiteindelijk toch weer wel. U zult er al snel horendol over worden.

Zo is het geen referendum over de EU. Maar toch weer wel. Het is geen referendum over de eventuele raket van Poetin en MH17. En toch weer wel. Het is geen referendum over een handelsverdrag. En toch weer wel. Het is geen referendum over de Koude Oorlog. En toch weer wel. Het is geen referendum over Wilders. En toch weer wel. Het is geen referendum over open grenzen. En toch weer wel. Het is geen referendum over de kansrijkheid van directe democratie. En toch weer wel. Het is geen referendum over de invloed van George Soros. En toch weer wel.

Lees verder…

Keer terug naar de homepagina.