OekraïNEE

OekraïNEE was een onafhankelijk burgerinitiatief dat zich -zonder enkele vorm van subsidie- uitsprak tegen het associatieverdrag tussen de Europese Unie (EU) en Oekraïne. Om de historie omtrent de campagne en het referendum zonder al te veel kosten te bewaren, is de website omgezet naar een simpel html template. De webpagina wordt niet meer geüpdatet.

Vermoord in opdracht van Porosjenko (18+)

9 februari 2016

Massamoordenaar-Porosjenko

Het hoofd van de veiligheidsdienst in Oekraïne heeft verklaard dat er sinds het begin van de militaire acties in Oekraïne een deelname van slechts 56 Russische soldaten burgers is gedocumenteerd. Een deelname van Russische soldaten kon niet worden bevestigd. Maar tegen wie vecht het Oekraïense leger dan wel?

Het antwoord ziet u in de onderstaande video, opgenomen op 18 juli 2014. Tientallen lijken van Oekraïense mannen, vrouwen en kinderen liggen in de straten van Loehansk. En waarom? Omdat ze Russisch spreken? Omdat ze de nieuwe revolutieregering niet erkennen en zich onafhankelijk willen verklaren? Of omdat er in de bodem van Oost-Oekraïne ontzettend veel olie en gas te vinden is?

De video is een van de vele video’s op YouTube die laat zien hoe de bevolking van Oost-Oekraïne wordt uitgemoord in directe opdracht van president Petro Poroshenko en met steun van het Westen.

Waarschuwing: zeer schokkende beelden! (18+)

Oorlogsmisdadiger-Porosjenko

Keer terug naar de homepagina.